Tilauksen peruminen

Peruuttamisoikeus

Sinulla on oikeus peruuttaa tekemäsi tilaus 14 päivän kuluessa ilman erityistä syytä. Peruuttamisaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tuotteet on vastaanotettu.

Huomioi, että kasvualustatuotteet eivät ole vaihdettavissa eivätkä hyvitettävissä, jos pakkaus on avattu.

Peruutuksesta on ilmoitettava yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi postitse tai sähköpostitse) Biolanille (Biolan Oy, PL2, 27501 KAUTTUA, p. 02 5491 600, verkkokauppa@biolan.fi).

Tilauksen peruuttamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksesi peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä (14 päivän kuluessa, kun tavara on vastaanotettu).

Peruuttamisen vaikutukset

Mikäli peruutat tilauksen, palautamme sinulle kaikki maksamasi maksut, mukaan lukien toimituskustannukset (pois lukien lisäkustannukset, jotka aiheutuvat siitä, jos olet valinnut muun kuin edullisimman toimitustavan, joka verkkokaupassa on saatavilla), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saapumisesta. Suoritamme palautuksen käyttämällä samaa maksutapaa, jota olet käyttänyt tilauksen maksaessasi. Voimme pidättyä palauttamasta maksuja, kunnes olemme saaneet tuotteet takaisin tai kunnes olet osoittanut lähettäneesi tuotteet takaisin.

Sinun on lähetettävä tuotteet takaisin (Asiakaspalautus tunnus 602121 Biolan Oy/verkkokauppa,  PL 2, 27501 KAUTTUA) viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaika on täytetty, jos lähetät tuotteet takaisin ennen 14 päivän määräajan päättymistä. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti.

Biolan Oy vastaa toimituskuluista vain Postin kautta lähetetyistä palautuksista, joissa on käytetty palautustunnusta (602121).

Jos kyseessä on isompi tuote, joka on toimitettu rahtina, ota yhteyttä meihin verkkokauppa@biolan.fi

Ostaja on vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta tavaroiden käsittelystä muulla tavalla kuin mikä on tarpeen tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi.