Biolan Harmaavesisuodatin Light, 2-laatu

Harmaavesisuodatin kesäkäyttöön. Rajoitettu erä!

399,00 

Osta yhdessä

Varasto loppu

Syötä postinumero

Toimitus alkaen

Hintaa ei voitu toimittaa

Check your Zip Code

Harmaavesisuodatin light

  • lämpöeristämätön harmaavesisuodatin pesuvesille
  • kapasiteetti 300 litraa/vrk/moduuli
  • kesäkäyttöön tai sisäasennukseen
  • asennetaan maan päälle tai osittain maahan upottaen
  • laajennettavissa painevesikohteisiin sopivaksi
  • kotimainen ja ekologinen suodatinmateriaali

2-laatuisessa tuotteessa saattaa olla värivikoja, naarmuja yms., mutta ei mitään toimintaan vaikuttavaa. Ei takuuta.
Tuotteita saatavilla rajallisesti.

Biolan Harmaavesisuodatin lightin toiminta perustuu jäteveden mekaaniseen ja biologiseen suodattamiseen. Suodattimessa käytetään eloperäistä suodatinmateriaalia, johon jäteveden epäpuhtaudet tarttuvat. Materiaalin pinnalla elävä pieneliöstö käyttää veden epäpuhtauksia ravinnokseen.

Moduulissa on viisi päällekkäin sijoitettua suodatinlaatikkoa. Jätevesi johdetaan ylimmäiseen suodatinlaatikkoon. Suodattimen sisällä jätevesi valuu vaakavirtauksena, painovoimaisesti suodatintasolta toiselle laatikon päädyssä olevien aukkojen kautta.

Puhdistamo sietää pieniä määriä siivouksessa käytettäviä antibakteerisia ja klooripohjaisia puhdistusaineita. Pesuaineiden annostelussa tulee noudattaa valmistajan antamia ohjeita.

Suodattimeen ei saa johtaa WC:n tai kuivakäymälän jätevesiä, sade-, hule- tai perustusten kuivatusvesiä. Puhdistamoon ei saa johtaa myrkyllisiä kemikaaleja tai niitä sisältäviä aineita, jotka voivat tappaa jätevettä puhdistavat pieneliöt, esimerkiksi putkenavausaineet, maalit, öljyt, liuottimet. Haitalliset aineet tunnistaa tuotteen pakkauksen kemikaalimerkinnöistä.

Käyttöohje Download

Harmaavesisuodatin lightin suunnittelu:
Jätevesijärjestelmän rakentaminen tai sen muuttaminen painevesikohteissa edellyttää yleensä kunnan rakennusvalvonnan myöntämää rakennus- tai toimenpidelupaa tai toimenpideilmoitusta. Rakentamisen lupaa haetaan asianmukaisella suunnitelmalla. Suunnitelma sisältää mm. asemapiirroksen ja poikkileikkauskuvan korkeusasemineen. Varmista tarvittavat luvat, vaatimukset ja ohjeet kotikuntasi rakennusvalvonta- tai ympäristöviranomaiselta.

Kiinteistön WC:n tai kuivakäymälän jätevedet on johdettava umpisäiliöön tai käsiteltävä muuten asianmukaisesti. Suodattimeen ei saa johtaa sade-, hule- tai perustusten kuivatusvesiä. Moduulin suodatinmateriaalin puhdistusteho säilyy noin 100 käyttövuorokautta, minkä jälkeen se on vaihdettava huolto-ohjeiden mukaisesti.

Valmistusmateriaalit: Suodatin on valmistettu pakkasenkestävistä materiaaleista ja se on lämpöeristämätön. Laite on toimintavarma ja pitkäikäinen.

Mittatiedot:
– Moduulin mitat (leveys x korkeus x syvyys): 560 x 580 x 960 mm
– Kaksi moduulia asennettuna rinnan (leveys): noin 1300 mm
– Kaksi moduulia asennettuna sarjaan (syvyys): min. noin 2030 mm
– Putkiyhteet: Ø 75 mm viemäriputkille
– Tulo- ja lähtöyhteen korkeusero: 450 mm (pudotuskorkeus)
– Kapasiteetti: 300 litraa/vrk/moduuli, maksimituntivirtaama 50 l/h
– Paino ilman suodatinmateriaalia: 24 kg
– Veden kulkema matka suodatinmateriaalissa: 325 cm/moduuli

Jaa ajatuksesi!

Kerro meille mitä mieltä olet...

Mitä muut sanovat

Ei vielä arvosteluja

×

Rekisteröidy

Henkilötietojasi käsitellään verkkosivuston käyttökokemuksesi tukemiseksi, tilillesi pääsyn hallitsemiseksi ja muilla tietosuojakäytännössämme kuvatuilla tavoilla: Yksityisyyden suoja.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up