Biolan Musta Multa

Luonnonmukainen yleiskukkamulta kaikille ruukkukasveille

alk. 2,00 

Poista

Alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 2,00 

Varastossa

Syötä postinumero

Toimitus alkaen

Hintaa ei voitu toimittaa

Check your Zip Code

Biolan Musta Multa
Biolan Musta Multa on luonnonmukainen multaseos kaikille kukkiville ruukkukasveille ja viherkasveille. Kompostoimalla kypsytetty multaseos on lannoitettu luonnonmukaisella broilerinlanta-turvekompostilla ja kalkittu magnesiumpitoisella kalkkikivijauheella. Musta Multa on runsaasti pitkävaikutteisia ravinteita sisältävä yleiskukkamulta.

Mullanvaihto
Paras aika huonekasvien mullanvaihtoon on kevättalvi. Alkukastelu mullanvaihdon jälkeen tehdään varovasti, mieluiten pienissä erissä. Parhaan tuloksen saat, kun kostutat mullan ennen ruukkujen täyttöä tilavassa astiassa ja annat pintamullan ruukutuksen jälkeen selvästi kuivahtaa ennen ensimmäistä kastelua. Näin multaan muodostuu kestävä ilmava mururakenne, eikä mullan pinta liety eikä kovetu.

Lannoitus
Ruukkukasvit: Aloita lisälannoitus 1–2 kuukauden kuluttua mullanvaihdosta. Ruukkukasveille suosittelemme lannoitukseen Biolan Ravinnepuikkoja ja Biolan Ravinnenestettä.

Talvi on sisäkukkien lepoaikaa. Silloin ne eivät tarvitse varsinaista lannoitusta. Niukka kastelu ja suihkutukset Biolan Merileväuutteella auttavat huonekasveja selviytymään pimeän vuodenajan yli.

Pakkauskoot: 4 l, 12 l ja 24 l pussi

Tyyppinimi: Pakattu kukkamulta
Käyttötarkoitus: Kasvualusta
Kompostoidut raaka-aineet (FIC020-001159/2006): Kompostiseos (puukuitupuriste, broilerinlanta, puunkuorirouhe, vaalea kasvuturve )
Muut raaka-aineet: Tumma kasvuturve ja hiekka
Kalkitusaine: Mg-pitoinen kalkkikivijauhe 3 kg/m³
pH: 6,5
Johtokyky: 40 mS/m
Ravinnepitoisuudet:
– Typpi (N) vesiliuk. 100 mg/l (450 mg/kg ka)
– Fosfori (P) liukoinen 60 mg/l (270 mg/kg ka)
– Kalium (K) liukoinen 400 mg/l (1800 mg/kg ka)
Tilavuuspaino: 500 g/l
Kosteus: 55 %
Karkeusaste: < 35 mm